Rüyada Diş Çıkarmak

-

Rüyada diş çıkarmak, rüya sahibi için pek olumlu anlamlar içermez. Genel olarak şanssızlık olarak kabul edilir. Kişinin hayatında memnun olmayacağı bazı durumlar yaşanacak ve sonucunda gözyaşı bile dökebilecek boyuta gelecek demektir. Yani rüya sahibini kötü günler bekliyor, ardından da çok büyük acılı, sıkıntılı dönem bekliyor demektir.

Rüyada diş çıkması için bir olay sebebiyle keyfinin bozulacağını, canının sıkılacağını anlatır. Yani bu rüyayı olumlu şekilde değerlendirmezler. Rüya sahibinin hem iş hayatında hem de sosyal hayatında bazı haksızlıklar yaşanabilir, morali bozulabilir demektir.

Rüyada bebeğin diş çıkardığını görmek, farklı şekilde yorumlanır. Eğer bebeğin diş çıkarma zamanı gelmeden diş çıkardığını gördüyseniz bu hayra alamet değildir. Hastalık, üzüntü, acı yaşanabilir, bazı zorluklar yaşayabilir, kötü duruma düştüğü için başı ağrıyabilir demektir.

Rüyada diş çekmek için yenilik anlatır. Hayatınızda bir değişiklik olacak demektir. Bu rüyayı hayatınızda atacağınız yeni adımlar, yeni kararlar olarak da düşünebilirsiniz. Yenilikler ve değişiklikler rüya sahibinr şans ve uğur getirir anlamına gelir.

Rüyada diş dökülmesi, kişinin uzun ömürlü olacağına delalettir. Sağlıklı, huzurlu, keyifli geçim sıkıntısı yaşamadan bir hayat yaşayacağına, borç ve hastalık görmeyecek, önemli dertler yaşamayacak demektir. Rüyada diş çektirmek rüya sahibinin çok sevdiği bir insanın yakın zamanda vefat haberini alacağını anlatır. Ayrıca bu ölüm üzerine kişi, çok acılı zamanlar yaşayacak yas tutacak demektir