Rüyada Misafir Görmek

-

Rüyanızda bir misafir görmeniz, kazanç ve mal elde edeceğinizle tabir edilir. Evinde hamile bir kadın bulunan bir kimse, rüyasında kendisine bir misafir gelmiş olduğunu görse, evindeki hanımın bir erkek çocuk dünyaya getireceğine, bir erkek ço­cuk doğuracağına işaret eder şeklinde yorumlamışlardır. Bu rüyayı gören kimsenin evinde hamile bir kadın yoksa, o zaman yorum rüya sahibinin pek kısa zaman da bol rız­ka kavuşacağına işarettir demişlerdir.

Bir kimse rüyasında kendisine fakir birinin misafir olarak geldiğini görmesi, rüya sahibinin zenginleşeceğine, zen­gin biri olacağına işaret eder demişlerdir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek, rızkı­nızın ve malınızın artacağına işarettir Misafirin cinsiyeti hal ve temiz ve pis olması gelecek malın az veya çokluğuna, haram ve helalliğini gösterir. Bir misafirinize karşı büyük ikramlarda bulun­duğunuzu görmek, yaptığınız iyiliklerin karşılığını göreceğinize işaret eder.

Misafir erkek çocuk olarak yorumlanır. Eğer evinde hamile bir kişi bulunmuyorsa rüya sahibinin tez zamanda bol rızka kavuşacağını gösterir.